1a jornada del procés participatiu!

Loading

Ahir, 19 de maig de 2023, vam dur a terme la 1a jornada del procés participatiu, a Can Ricart, on van participar entitats i col·lectius com Convivim Sant Martí, Eix Pere IV, Jiser, Apropem-nos, AAVV de Poblenou, Red Colombianos Internacional, Assoc. Cultural i Social Bac de Roda, l’Olla Solidària… i activistes a títol individual.

D’aquesta sessió de treball van sorgir diferents idees, necessitats i inquietuds que intentarem concretar i prioritzar a la propera sessió de treball, així com definir propostes d’acció. Alguns dels temes que van sorgir van ser:

  • Llei d’estrangeria i gestió de tràmits administratius
  • Salut mental
  • Mares monomarentals amb fills en procés migratori
  • Educació
  • Habitatge
  • Necessitat de centralitzar la informació perquè aquesta és molt dispersa (acció concreta)

Us animem a participar i pensar conjuntament amb nosaltres les futures línies d’acció!

Deixa un comentari