Memòries de dones migrants

Continuem amb el cicle Memòries Migrants | Històries de vida, aquest mes de març parlant al plural femení.
Quan les històries de vida són testimonis d’experiències on es creuen els diversos eixos de desigualtat: gènere, procedència, raça, classe social… són històries de dones migrades, dones treballadores, dones racialitzades… sovint protagonistes de múltiples discriminacions, en el mercat de treball, en les condicions laborals, en els imaginaris col·lectius, en la narrativa i representació que en fan els mitjans de comunicació…

Projectarem les entrevistes de la Nelida, veïna del Poblenou implicada en diverses iniciatives de suport Mutu, ara membre del grup l’Olla Solidària, i de l’Hafida, cara més que coneguda a l’Ateneu popular Flor de Maig, veïna compromesa en la lluita als desnonaments recurrents en el nostre barri, amb “Ens plantem!” i amb l’autogestió de la Xarxa d’Aliments del Poblenou.

Parlarem amb aquestes protagonistes de resistència, agenda política i solidaritat de base.

Ens acompanyarà la Rocío Echevarría, presidenta de l’associació Micaela i soci-fundadora de la cooperativa Micaela, entitats que defensen i reconeixen als milers de dones que treballen en el territori en condicions precàries.

Vine a conèixer l’aportació d’aquestes veïnes a la construcció del barri.
Ens trobem, el dijous 31 de març, a les 19 hores, al Casal de Barri Bac de Roda, (Camí Antic de València, 106), equipament de proximitat gestionat per l’Associació Cultural i Social Bac de Roda, entitat sòcia de la Xarxa Antirumors del Poblenou.

Organitza la Xarxa Antirumors del Poblenou, amb el suport del Programa BCN Interculturalitat.

>> Si no vols perdre’t les pròximes estrenes i trobades del cicle, deixa’ns el teu contacte en aquest formulari

Deixa un comentari