Memòries Migrants 3.1!

 
Memòries migrants porta a la pantalla els relats de veïnes del Poblenou que, procedents de diversos països ens expliquen la seva trajectòria, arribada al barri, projecte migratori, procés d’arrelament, compromís social, i aportació a la comunitat.

La xarxa Antirumors volem visibilitzar la diversitat, implicació social i agenda política de les nostres veïnes, immigrades d’altres països, així com les fronteres invisibles, dificultats, entrebancs institucionals, discriminacions i testimonis de racisme.

Per això hem gravat 8 entrevistes a persones de diferents cultures, edats, gènere, classe social, raça… que volem compartir amb el barri i ho farem amb un cicle de 4 trobades, a 4 equipaments de proximitat del Poblenou.

Projectarem les entrevistes, en format de càpsula audiovisual, I a continuació debatrem entorn de les temàtiques que hagin sortit o que més ens cridin l’atenció, amb la participació de les persones entrevistades.

Ara, en el marc del Dia Internacional de la Persona Migrant (18 de desembre) estrenem el cicle amb el passi de dos testimonis de dues veïnes: la Maisa, veïna del barri i activista dels drets de la comunitat afrodescendent, i Sergio, veí del Poblenou, actiu en diversos moviments socials i iniciatives comunitàries.

No et perdis la cita:
Dimarts 14 de desembre, a les 19h
Centre Cívic Can Felipa!

 >> Si no vols perdre’t les pròximes estrenes i trobades del cicle, deixa’ns el teu contacte en aquest formulari

Deixa un comentari